Akkoord bereikt met omwonenden

In een binnenstedelijke context kunnen de belangen van omwonenden, initiatiefnemer en gemeente erg uiteenlopen. De uitdaging voor moderne planontwikkeling is om te zorgen dat er precair wordt omgegaan met de wensen van deze verschillende belanghebbenden. Met behulp van maquette, palenconstructies en visuals zijn de plannen inzichtelijk gemaakt. Alle  belanghebbenden waren bereid om tijdens het communicatietraject van ca. 2 jaar blijvend het dialoog aan te gaan. Dit heeft geresulteerd in een passende invulling, waarin eenieder zich kan vinden.

De afspraken zijn bekrachtigd in een overeenkomst tussen initiatiefnemer en een groot aantal omwonenden. In deze overeenkomst zijn niet alleen afspraken gemaakt over bouwmassa en  samenhangend woonprogramma, maar ook over de werkzaamheden tijdens de uitvoering en de uiteindelijke woonsituatie. Op de foto ziet u het ondertekeningsmoment tussen initiatiefnemer Ruud Jacobs en vertegenwoordiger van omwonenden Arent van der Feltz.

De informatievoorziening zal tijdens de uitvoering worden voortgezet.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com