Informatieavond

Op dinsdag 17 januari jl. heeft een informatieavond over de uitvoeringswerkzaamheden van Looiershof plaatsgevonden. De presentatie was in het Stayokay hotel, waar alle bewoners van het Jekerkwartier voor zijn uitgenodigd. Tijdens deze avond is uitgelegd wat er voor werkzaamheden gaan plaatsvinden, wat de globale planning is, en op welke wijze er met de omgeving gecommuniceerd zal worden.

Aanwezigen namens de uitvoerende partijen waren Focus Real Estate, TBI Timmermans, Bouwbedrijven Jongen, HP Demorec, Gemeente Maastricht.

Op deze pagina zijn de verschillende onderwerpen inzichtelijk gemaakt.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com