Laatste deel van de 0-vloer of parkeerkelderdek

Vrijdag 9 maart 2018 is het laatste deel van de 0-vloer of parkeerkelderdek voorzien van 673 m3 beton. Hiervoor is de betonpomp voor de ingang van het bouwterrein aan de Ezelmarkt neergezet en moesten de betonmixers op de Ezelmarkt gelost worden.

De betonstorten door Timmermans zijn nu afgerond. De werkzaamheden waren binnen de reguliere werktijden afgerond. Op zaterdag is de betonvloer afgedekt, zijn de betonleidingen opgeruimd en is de betonpomp afgevoerd. Timmermans voltooit nu nog de uitrit van de parkeergarage naar de Looiersgracht en de fundering van blok J.

Eind maart/begin april 2018 wordt de bouwplaats overgedragen aan Bouwbedrijf Jongen die de woningen en appartementen realiseert.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl