Looiershof

In het historische centrum van Maastricht wordt op de locatie van de voormalige vermicellifabriek de Looiershof gerealiseerd. Het plan omvat 35 ruime woningen met ondergrondse parkeergelegenheid. Modern, rustiek en exclusief wonen in hartje centrum dicht bij alle voorzieningen wordt werkelijkheid!

Het plan bestaat uit 24 appartementen en 11 grondgebonden stadswoningen.

Door een ruime verdiepingshoogte en grote raamopeningen hebben toekomstige bewoners alle vrijheid om de woning naar eigen smaak in te richten.

De nieuwe woningen voldoen aan alle moderne eisen en bieden de kwaliteit van het hedendaagse comfort. Door middel van de nieuwste technieken zullen de woningen uiterst energiezuinig zijn.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com