Nieuwsbrief 15 mei

Op 5 april vierden we feestelijk de overdracht van de onderbouw naar de bovenbouw.

Kopers, omwonenden en betrokkenen bij de bouw kregen de gelegenheid om de bouwplaats en de parkeergarage te bekijken, elkaar te ontmoeten en vragen te stellen.

Na het welkom en de inleidende woorden door Ad van den Berg namens Focus Real Estate werd de onthulling van het logo van Looiershof, ingestort in de wand van de uitrit van de parkeergarage, onthuld door de eerste kopers in het bouwplan, Anke en Paul Smeets.

De onthulling heeft ook in De Limburger gestaan.

Gerard van den Berg namens Timmermans Infratechniek gaf het estafettestokje, symbolisch vertaald met een bouwhelm, over aan Rob Schreurs namens Jongen Bouwbedrijven uit Landgraaf.  
Het estafettestokje wat speciaal voor deze gelegenheid was gemaakt ligt te wachten op de overdracht aan de Vereniging van Eigenaren bij de oplevering van het bouwplan.

Het was een genoeglijke middag onder het genot van een hapje en een drankje, goed verzorgd door Eric Stevens en zijn medewerkers. 


Voortgang van de bouw

Op maandag 7 mei 2018 is Jongen Bouwbedrijven formeel gestart met de bovenbouw. Op dit moment wordt gewerkt aan maatvoering, het stellen en verdere bouwvoorbereidingen. In de komende tijd zullen de activiteiten op de bouwplaats weer gaan toenemen. 
De werkzaamheden kunt u online via de webcam volgen.  De webcam is direct te bereiken via www.looiershof.com Klik op de rode pijl “Volg de bouw via de live webcam”.

Een andere directe url is: http://bouw.webcam.nl/focus  De webcam is alleen te zien via internet explorer.


Contact met de omgeving

Voor alles wat de bouwplaats en het bouwplan aangaat zijn de betrokken partijen te bereiken via e-mail melding@looiershof.com en 24/7 via het algemene nummer voor vragen en opmerkingen: 043-207 0407
Projectleider van Bouwbedrijven Jongen is Perry Kemp.
Rechtstreeks contact met Bouwbedrijven Jongen loopt via Henk Kessels (Hoofd-Uitvoerder). Hij is overdag bereikbaar tussen 08:00 en 16:00 op telefoonnummer 06 5022 3080 of email looiershof@bouwbedrijvenjongen.nl

Of met betrekking tot de Vaststellingsovereenkomst Looiershof:
Ilse Staals telefoonnummer 040 - 233 39 25
ilse.staals@focusrealestate.eu 


Download hier nieuwsbrief Looiershof 15 mei 2018

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com