Overeenkomst met gemeente ondertekend

Focus International Real Estate heeft met gemeente Maastricht een exploitatieovereenkomst voor de nieuwbouwontwikkeling ondertekend.

Het initiatief voor de herbestemming van het oude fabrieksterrein stond al enkele decennia op de gemeentelijke agenda, maar zal er nu eindelijk van komen.

Eerder in 2013 hebben het college en de raadscommissie stadsontwikkeling zich positief uitgesproken over de plannen.

Om afspraken over het vervolgtraject te bekrachtigen en formaliseren is deze overeenkomst een grote stap richting de realisatie van het project.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl