Parkeren in Looiershof

Onder Looiershof bevindt zich een tweelaagse parkeergarage. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor u is het mogelijk om een of meerdere parkeerplaatsen te kopen! Daarnaast kunt u desgewenst ook nog parkeerplaatsen huren (o.b.v. abonnement).

De ingang van de parkeergarage ligt aan de Grote Looiersstraat. U krijgt met een elektronische sleutel toegang, en verlaat de parkeergarage weer via de lift of trap (24 uur per dag).

In de parkeergarage is veel aandacht besteed aan de verlichting, veiligheid, sfeer en vormgeving, waardoor u altijd aangenaam binnenkomt.

De parkeergarage heeft ruime parkeerplaatsen en brede rijbanen. Het beheer van de garage wordt verzorgd door Q-Park, waardoor u meteen gebruik maakt van hoogwaardige service.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com