Project Looiershof gaat van start met de werkzaamheden!

Het heeft langer geduurd dan gedacht maar nu is het dan eindelijk zover: de omgevingsvergunning voor  de Looiershof is onherroepelijk ! Er zijn geen bezwaren meer ingediend en daarmee is het vergunningentraject nu definitief afgesloten.

December 2015 zijn we gestart met de asbestsanering op het terrein en aansluitend zal ook  met de sloop gestart worden.

Verder heeft het bedrijf Bouwrisk inmiddels de nulmeting bij alle buurtbewoners afgerond. Zorgvuldigheidshalve is de huidige bouwkundige staat van de panden vastgelegd.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl