Sloopwerkzaamheden Looiershof in de afrondende fase

De sloop is voor 90% afgerond. Het Maastrichtse sloopbedrijf HP Demorec, heeft de sloopwerkzaamheden voortvarend ter hand genomen. In eerste instantie is er veel handmatig gesloopt om de omringende gebouwen geen schade toe te brengen en de overlast voor u als buurtbewoner zoveel als mogelijk te beperken. De Machinale sloop is medio mei gestart en dan gaat het ineens wel heel hard. Inmiddels zijn alle gebouwen volledig gesloopt. Alleen de oude schoorsteen staat nog stevig en fier rechtop………

Alle materialen zijn overigens heel secuur gescheiden door de sloper en kunnen op deze manier hergebruikt worden in andere projecten.   De oude veldbrandstenen zijn door een gespecialiseerd bedrijf schoongemaakt en worden onder andere gebruikt bij het herbouwen van het Ketelhuis (woning D) en enkele tuinmuren. Door het puin nat te spuiten alvorens het afgevoerd werd, is stofoverlast voor de buurtbewoners zoveel als mogelijk voorkomen. Het natte weer heeft wat dat betreft ook heel goed meegewerkt natuurlijk.

Nu de sloop bijna voltooid is wordt de omvang van het terrein ook heel goed zichtbaar.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl