‘t Ketelhuis

Algemene informatie

Het ketelhuis van de voormalige vermicelli fabriek met de daarbij behorende monumentale schoorsteen zijn geïntegreerd in de zeer bijzondere en unieke D-woning. 

Deze stadswoning ligt in het hart van de Looiershof maar is vooral dé landmark van het bouwplan met een verwijzing naar het industriële verleden en de identiteit van deze plek.

Wonen op deze plek biedt het comfort van deze tijd in combinatie met de beleving van monumentale en karakteristieke elementen die worden hergebruikt en een belangrijke bijdrage leveren aan de woonsfeer van de woning maar ook van de Looiershof.


Impressie

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl