Voortgang Project Looiershof

Na de afgelopen periode tijd te hebben genomen om van aannemer te wisselen, in combinatie met de daarbij behorende bouwvoorbereidingen, zijn wij blij u te kunnen mededelen dat we met Aannemersbedrijf Jongen BV (vestiging Landgraaf) tot overeenstemming zijn gekomen om de woningen en appartementen in de Looiershof te bouwen.

De parkeerkelder is specialistisch werk, waarvoor de opdracht is verstrekt aan Timmermans Infratechniek uit Hoensbroek. Beide ondernemingen maken deel uit van een groter concern. Timmermans maakt deel uit van TBI en Jongen maakt deel uit van Volker Wessels.

Tevens zijn de beide aannemers aangesloten bij “Bewuste Bouwers”. Zij werken volgens een gedragscode met als ideaal dat iedere bouwplaats een beste buur is en dat overlast zoveel mogelijk beperkt blijft. De gedragscode helpt medewerkers op de bouwplaats het bewustzijn te vergroten dat zij impact hebben op een omgeving waar mensen wonen, werken en recreëren. Dat ze in het dagelijkse werk rekening houden met deze omgeving en het milieu. Ook toetst de code of het bouwbedrijf goed voor de medewerkers zorgt. Dit alles is ondergebracht in vijf pijlers: omgeving, veilig,vakmensen, milieu en verzorgd (www.bewustebouwers.nl)

Het is de bedoeling om rond 1 maart 2017 te starten met de kelderbouw. Voorafgaand zullen nog sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Overige nieuwsitems;

  • Om de buurt goed te informeren zullen wij voorafgaand aan de start van de werkzaamheden een bijeenkomst organiseren voor direct omwonenden en andere belanghebbenden die met de bouw te maken krijgen.
  • Ter plaatse van de Ezelmarkt is een houten bouwschutting geplaatst en voor de periode dat er geen bouwactiviteiten plaatsvinden is de brug vrijgegeven voor verkeer.

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com