Voortgang Project Looiershof 23 juli 2018

Beste mensen,

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

In de afgelopen weken zijn op de bouwplaats en achter de schermen voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd zodat Jongen Bouwbedrijven na de bouwvak, die loopt van 21 juli tot en met 12 augustus, de werkzaamheden kan aanvangen om de gebouwen te doen verrijzen. Ook heeft Timmermans nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd in de parkeergarage.

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden was het inzetten van de bouwkraan nagenoeg niet nodig.

Jongen zal starten met de Blokken A, B en C aan de zijde van de Grote Looiersstraat/Achter de Molens/Verwerhoek.

Om ruimte te maken voor de bouwwerkzaamheden aan die zijde van de bouwplaats zijn bouwketen verplaatst.

Over de voortgang van de bouw blijven wij u vanaf medio augustus 2018 weer meer regelmatig informeren.


Tijdens de bouwvak in de periode 21 juli tot en met 12 augustus wordt het bouwterrein bewaakt. Mogelijk zijn er af en toe ook mensen op de bouwplaats aanwezig om werkzaamheden te verrichten.

De activiteiten op de bouwplaats kunt u online via de webcam volgen. De webcam is direct te bereiken via www.looiershof.com

Klik op de rode pijl “Volg de bouw via de live webcam”. Een andere directe url is: http://bouw.webcam.nl/focus De webcam is alleen te zien via internet explorer.

Contact met de omgeving tijdens de bouwvak

Voor alles wat de bouwplaats en het bouwplan aangaat zijn de betrokken partijen te bereiken via e-mail melding@looiershof.com en 24/7 via het algemene nummer voor vragen en opmerkingen: 043-207 0407

Voor informatie kunt u ook terecht op de website www.looiershof.com en de facebookpagina @looiershofmaastricht

Eindhoven, 23 juli 2018

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com