Welstandsgoedkeuring

MAASTRICHT – Afgelopen dinsdag is met de welstand- en monumentencommissie een akkoord bereikt over de architectonische uitwerking van het plan. Na het vaststellen van de stedenbouwkundige kaders was zorgvuldigheid geboden bij op deze historische locatie.

De samenwerkende architecten Alexander Smeets (Buro5) en Arthur Wuts (JansenWuts architecten) reageren opgetogen op de vaststelling.

Initiatiefnemer Ruud Jacobs reageert opgetogen op deze mijlpaal: “Het komt niet vaak voor dat er zo veel contactmomenten met de commissie nodig zijn. De inzet van een historiserende stijl heeft gaande het proces plaats gemaakt voor een eigentijdse invulling, zonder dat het straatbeeld versobert is. Met name de gevoelige locatie en de schaal van het project hebben ervoor gezorgd dat er meer tijd dan gebruikelijk nodig was.”

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof juni 2019

Blok C en B dak en gevels gereed. Afbouw gestart Blok A daken gereed. Aansluitend voegwerk en afbouw. Achtergevel t.h.v. Grote Looierstraat 18 gereed.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Focus Real Estate
Ilse Staals
Parklaan 48 te Eindhoven
Postbus 315 
5600 AH Eindhoven
040 - 233 3925
info@looiershof.com