Blok C


Algemene informatie

Bouwblok C verwijst naar een karakteristiek Maastrichts stadspand met haar Maaslandse architectuur en is gelegen aan het steegje tussen het karakteristieke pleintje in de Looiershof die leidt naar de poort in de historische stadsmuur aan de Verwerhoek. De monumentale stadswal is gedeeltelijk in dit gebouw geïntegreerd.

De aanwezigheid van de historische en monumentale voor- en achtergevels van de woningen aan de Verwerhoek en de Grote Looiersstraat geven deze woningen veel allure. 


Impressie

laatste fase verkoop Looiershof

Nog enkele woningen beschikbaar

Looiershof is een oase van rust in hartje Maastricht. Het plan voorziet in een zéér hoge woonkwaliteit. Laat uw woning volledig naar eigen smaak en inzicht afwerken. Geniet dagelijks van de rust, veilig- en beslotenheid van de Looiershof midden in de bruisende stad. Parkeer de auto bij thuiskomst onder uw eigen woning.


Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Vrijblijvend inschrijven en (uitschrijven), wij sturen u een update zodra er meer bekend is. Blijf op de hoogte


Facebook

Like ons op facebook en volg het laatste nieuws.

Actueel

Voortgang Project Looiershof

Nu het dak van de parkeergarage ter plaatse van de paden, tuinen en wegen waterdicht is gemaakt zijn de contouren van de gebouwen al goed te zien.

Lees verder
Overzicht nieuws

Contact

Wilt u meer informatie? Kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.

Marinus & Partners
Roger Henquet & Jan Joost Schols
Sint Hubertuslaan 4
6211 KD Maastricht
043 - 325 22 44
info@marinusenpartners.nl